26 juni open dag Dubbele Diagnose op Jan Wierhof in Tilburg   

Na een renovatieperiode van negen maanden worden eind juni de gebouwen 2 en 3 op de Jan Wierhof van Dubbele Diagnose weer in gebruik genomen. De gebouwen zijn lichter en moderner geworden en dragen door alle vernieuwingen beter bij aan het herstel van de cliënt. Dinsdag 26 juni houdt Dubbele Diagnose een open dag met een middagprogramma voor relaties, ketenpartners, medewerkers en geïnteresseerden en een avondopenstelling speciaal voor de buurtbewoners.

Middag- en avondprogramma

’s Middags is er een officieel gedeelte, inclusief rondleiding, van 13.00 tot 17.00 uur, voor relaties, ketenpartners, medewerkers en geïnteresseerden:

  • Dinsdag 26 juni 13.30-14.00 uur; officiële gedeelte en opening
  • Inloop vanaf 13.00 uur, u kunt terecht tot 17.00 uur
  • Gebouw 2/3, ingang receptie Jan Wierhof Tilburg

In de avond, van 19.00 tot 21.00 uur, is er ook de gelegenheid om het gebouw te bezichtigen. Deze avondopenstelling is speciaal en alleen voor de buurtbewoners. De buurtbewoners in de wijk Armhoefse Akkers hebben voor de open dag inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Verbeteringen

Al sinds vele jaren was er binnen Dubbele Diagnose de behoefte om gebouw 2 en 3 op Jan Wierhof te verbouwen naar de eisen van deze tijd, voor zowel de cliënten als medewerkers. Daarnaast was het gehele gebouw toe aan een ingrijpende renovatie, zodat het geheel meer open werd, lichter en beter bijdraagt aan het herstel van de cliënten. Uiteindelijk is Dennenheuvel Vastgoed in combinatie met architect Ernst Havermans uitgekozen om de klus te klaren. Hun ontwerp was verrassend en paste goed bij de wensen en ideeën.

28 juni gaan de cliënten en medewerkers weer gebruik maken van de gebouwen. Al eerder hebben zij een presentatie gekregen met een impressie van de nieuwe situatie. De reacties waren enthousiast. 

Over Centrum Dubbele Diagnose

Het Centrum Dubbele Diagnose behandelt mensen die naast een psychiatrische aandoening ook een verslaving hebben. Het centrum is een samenwerking van Novadic Kentron en GGz Breburg, en heeft gespecialiseerde kennis van verslaving én psychiatrie in huis. Door op beide fronten tegelijk te werken aan herstel, vergroten we de kans op succes.