Brabantse zorginstellingen zoeken talent

Novadic-Kentron is samen met de negen andere Brabant Werktzeker-organisaties vertegenwoordigd op de bijeenkomst “Werk zoekt talent”. De­ze bij­een­komst vindt plaats op donder­dag 3 sep­tem­ber op het bui­ten­ter­rein van Novadic-Kentron in Vught (zorgpark Voorburg, Hogedwarsstraat 3)  zo­dat de­ze ‘loop­baan­beurs’ co­rona­proof kan ver­lo­pen. Er wor­den twee ses­sies ge­or­ga­ni­seerd die an­der­half uur du­ren: de eer­ste be­gint om 15.30 uur, de twee­de om 18.00 uur.

Tijdens deze sessies is het mogelijk kennis te maken met alle bij BWZ aangesloten werkgevers en met hen in gesprek te gaan over carrièremogelijkheden bij de instelling. Ook vinden er cv-checks plaats en worden er foto’s gemaakt ten behoeve van LinkedIn-profielen.

Ken jij geïnteresseerden? Nodig ze dan uit voor dit evenement! Of ben je zelf geïnteresseerd? Schrijf je dan in via brabantzorg.net (LINK). Wacht niet te lang want het aantal plaatsen er sessie is beperkt. Klik hier voor de uitnodiging. Meer informatie over Brabant Werktzeker vind je op deze pagina.