Over ons

Een verslavingszorginstelling met bijna 1.100 medewerkers, 240 opnameplaatsen en bijna 9.000 cliënten per jaar. Dat is Novadic-Kentron in cijfers.

En in woorden? In het eindoordeel van de HKZ-audit werden we omschreven als een dynamische organisatie, met loyale, professionele en betrokken medewerkers. Letterlijk en figuurlijk dicht bij de cliënt, met vestigingen in heel Brabant en een persoonlijke aanpak, of het nu gaat om preventie, lichte zorg, behandeling of begeleiding

Een gezonder, veiliger en socialer Brabant

Wij zetten onze verslavingsdeskundigheid optimaal in voor een Gezonder, Veiliger en Socialer Brabant. Onze missie Samen Nieuwe Kansen Creëren geeft aan dat we daarbij nadrukkelijk samenwerken: intern en extern. Onze richtinggevende waarden – Toonaangevend en Fijn Behandeld – lopen als een rode draad door alles wat we doen: we willen dat iedereen die bij Novadic-Kentron betrokken is, zich fijn behandeld voelt. Met toewijding werken wij aan een herstelondersteunend behandelklimaat, toonaangevende verslavingsdeskundigheid en een inspirerende organisatie.

Verslavingsdeskundigheid op de juiste schaal, overal in Brabant

Onze verslavingsdeskundigheid in de juiste vorm en op de juiste schaal (generalistische BasisGGZ en specialistische GGZ) inzetten is onze kracht. Daarom ondersteunen onze professionals cliënten bij hun herstel thuis, in de wijk, bij de huisarts, en indien nodig in onze klinieken. U vindt onze medewerkers in alle Brabantse gemeenten, in huisartsenpraktijken verspreid over heel Brabant en online. We ondersteunen 9.000 cliënten per jaar, tijdelijk of langdurig, bij herstel van hun leefstijl- of verslavingsproblemen.

Bekijk hier een filmpje dat een eerste indruk geeft van wat wij doen. Meer filmpjes bekijken? Bezoek ons kanaal op YouTube!